Επεξεργασία και τοποθέτηση επιφανειών Corian® Dupont™ στη φωτογραφία από τον QN Industrial Partner στην Κέρκυρα KORMARIS WOOD CREATIONS

corian_dupont_epifaneies

Δημιουργείστε την κουζίνα των ονείρων σας με ακρυλικές επιφάνειες Corian® Dupont™.

To brand tagline ‘Make your Space’ της Corian® δεν έχει επιλεχθεί τυχαία. Ύστερα από δεκάδες χρόνια έρευνας και ανάπτυξης η Dupont™ έχει καταβάλει μέγιστη προσπάθεια να αφουγγραστεί όσο καλύτερα μπορεί τις ανάγκες των σχεδιαστών, των κατασκευαστών, αλλά και των ιδιωτών που επιθυμούν να δημιουργήσουν λειτουργικούς χώρους αρμονίας, αισθητικής, υγιεινής, χρησιμοποιώντας υλικά με εξαιρετική ποιότητα που έχουν διαχρονική αξία. 

Ένας από τους χώρους όπου δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα και οι απαιτήσεις είναι υψηλές, τόσο από τεχνική άποψη, επεξεργασίας, τοποθέτησης και επιλογής κατάλληλων υλικών, όσο και από άποψη επιθυμητής συνολικής αισθητικής που θέλουμε να αποπνέει ο προσωπικός μας χώρος, είναι και η κουζίνα.
corian-neroxytis-sparkling-lavarock
Είτε είμαστε λάτρεις και αφοσιωμένοι στη διαχρονική κομψότητα του λευκού και του διακριτικού υπόλευκου, είτε ανήκουμε στους τολμηρούς που αναζητούν ένταση και θέλουν να δώσουν αξέχαστη ταυτότητα στο χώρο που αφιερώνουν ένα σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς τους, η Corian® Design έχει συγκεκριμένες προτάσεις χρωμάτων που ανταποκρίνονται σε όλα τα στυλ και ξεκλειδώνουν τη φαντασία με πολλές ιδέες που δίνουν λύσεις και καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας.
Επιλέξαμε κάποια από τα εντυπωσιακά χρώματα που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για να χαρίζουν εντυπωσιακή αισθητική, αντοχή και αρμονία στην κουζίνα μας.
GRAY ONYX
GRAY ONYX
LAVA ROCK
LAVA ROCK
WITCH HAZEL
WITCH HAZEL
RAIN CLOUD
RAIN CLOUD
WILLOW
WILLOW
corian_dupont_carrara_lino
CARRARA LINO

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ CORIAN® ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ!

corian_stin_kouzina
neroxytes-corian

Δείτε όλα τα χρώματα που προτείνονται για εφαρμογές κουζίνας

Γνωρίστε τις πιστοποιημένες εταιρείες του Δικτύου Ποιότητας & βρείτε έναν CORIAN® QN partner που εξυπηρετεί την περιοχή σας!

ΑΤΤΙΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΡΗΤΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΑΤΡΑ

ΚΩΣ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

corian_qn_partner